Защо използваме 3D визуализации, а не реални снимки на някои от продуктите?

  Възможностите, който 3D визуализацията предоставя, са почти неограничени. Новите технологии навлизат във всяка сфера на живота, но в модния бизнес тези процеси се случват по-бавно, в сравнение с други отрасли. Но отчитайки факта, че модната индустрия е сред най-виновните за глобалното замърсяване, нуждата от промяна и по-екологичен подход доведе до развитие и в тази посока. Ние се възползвахме.

  От много години развиваме хендмейд бранд, който създава специални, висококачествени дрехи по размера на клиента. Нашата философия е ПО-МАЛКО И КАЧЕСТВЕНИ ДРЕХИ В ГАРДЕРОБА за години напред, ПО-МАЛКО ДРЕХИ НА БУНИЩЕТО в последствие. Много малка част от дрехите, които изхвърляме могат да бъдат рециклирани. Проблемът е свързан, освен с носените с години (или месеци... или дни... или дори за ден - веднъж...)дрехи, така и със свръхпродукцията на големите брандове, останала непродадена по рафтове и закачалки.

  Ние, от BB60 STUDIO, правим всякакви дрехи, от всякакви материи и цветове, в размери от XXS до 5XL, доста често и по лични размери и модификации на клиентите си. Досега нямахме възможност да покажем всичките си възможни комбинации и варианти на това, което можем да предложим. Да произведем и снимаме всичко е безсмислено и вредно за природата, тъй като не знаем къде в крайна сметка ще се озове всяка ушита от нас мостра...

  Затова с ентусиазъм навлязохме в 3D света и все повече ще се възползваме от неговите възможности, като ви показваме различните модели, които можем да сътворим за вас, без да оставяме "отпечатъка си". Всичко, което виждате, се изработва в действителност от нас, в нашето студио в София.

  Ние искаме да ви дадем избор!

Сравнение на продукти