Нещо ново

02.04.2022 13:31:37

Нещо ново

 Скъпи приятели,

ние от BB60 Studio,  сме SLOW & SUSTAINABLE моден бранд - всичките ни модели се правят в нашето студио в София, а по-голямата част се изработват по поръчка и по лични размери. Стараем се да не произвеждаме голямо количество дрехи предварително, защото предпочитаме да знаем каква ще е крайната дестинация на всичко, излязло от студиото ни. Живеем във времена, в които е недопустимо да не се интересуваме като бизнес (и като хора) какъв отпечатък оставяме върху природата и какви практики прилагаме в работата си. В същото време е важно да покажем всеки наш плюс и да сме готови да отговорим на всяко искане на клиентите си.

 Ние можем да изработим всичко - в различни размери, материи, цветове, различни дължини и вариации на модела... И искаме да ви го покажем!

 Ние сме един от първите в света PHYGITAL модни брандове - комбинация от физическо и дигитално. Всеки един наш модел ще бъде наличен физически, а клиентът ще може да види всички опции за цветове, размери и модификации в 3D визуализация - 100% идентична с физическия модел. И за която не е използван и сантиметър плат! А възможностите са неограничени..

 В началото сме, но ще се развиваме в тази посока, защото това е бъдещето на модата и ние искаме да сме част от него.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Категории за статии

Последни статии

За нас

За нас

Нещо ново

Нещо ново | За нашия бранд BB60 Studio

 Скъпи приятели, ние от BB60 Studio,  сме SLOW & SUSTAINABLE моден бранд - всичките ни модели се правят в нашето студио в София, а по-голямата част се изработват по поръчка и по лични размери  Скъпи приятели, ние от BB60 Studio,  сме SLOW & SUSTAINABLE моден бранд - всичките ни модели се правят в нашето студио в София, а по-голямата част се изработват по поръчка и по лични размери 2022-04-02T13:37:46+03:00 Нещо ново

<p><span style="font-weight: 400;">&nbsp;Скъпи приятели, </span></p> <p><span style="font-weight: 400;">ние от BB60 Studio,&nbsp; сме SLOW &amp; SUSTAINABLE моден бранд - всичките ни модели се правят в нашето студио в София, а по-голямата част се изработват по поръчка и по лични размери. Стараем се да не произвеждаме голямо количество дрехи предварително, защото предпочитаме да знаем каква ще е крайната дестинация на всичко, излязло от студиото ни. Живеем във времена, в които е недопустимо да не се интересуваме като бизнес (и като хора) какъв отпечатък оставяме върху природата и какви практики прилагаме в работата си. В същото време е важно да покажем всеки наш плюс и да сме готови да отговорим на всяко искане на клиентите си.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">&nbsp;Ние можем да изработим всичко - в различни размери, материи, цветове, различни дължини и вариации на модела... И искаме да ви го покажем!</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">&nbsp;Ние сме един от първите в света PHYGITAL модни брандове - комбинация от физическо и дигитално. Всеки един наш модел ще бъде наличен физически, а клиентът ще може да види всички опции за цветове, размери и модификации в 3D визуализация - 100% идентична с физическия модел. И за която не е използван и сантиметър плат! А възможностите са неограничени..</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">&nbsp;В началото сме, но ще се развиваме в тази посока, защото това е бъдещето на модата и ние искаме да сме част от него.</span></p>

Сравнение на продукти